Een vibrator kopen hoef je niet alleen voor penetratie te doen. Vibrators kun je ook gebruiken om meer dan jouw vagina te stimuleren. Zo kun je het als massage middel gebruiken. Je kunt met wat massageolie ander lichaamsdelen stimuleren. Zo kun je jouw tepels en clitoris laten mee genieten van deze ervaring. De trillingen zullen het voorspel intenser maken. Je kunt de vibrator over jouw hele lichaam uit proberen. Het is een soort massageapparaat welke door mannen en vrouwen gebruikt kan worden. Zo kun jij jouw partner ook verwennen door de trillingen langs zijn liezen heen te halen of over zijn tepels te strijken met de vibrator. Het gebruik van de vibrator als massageapparaat kan zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer voordat jullie overgaan op penetratie. Het kan beide partijen op hun gemak stellen, waardoor jullie open zijn voor elkaar.

Vibrators kun je kopen met alleen het doel om de clitoris re stimuleren. Je hebt er ook veel waarbij je stotende bewegingen voelt, dit zijn de rabbit vibrators. Je kunt ook vibrators met een dual werking vinden. Zo kunnen zijn de G-spot en clitoris bijvoorbeeld tegelijkertijd stimuleren. Vibrators hebben soms ook kraaltjes in het apparaat verwerkt. Deze springen op en neer bij het gebruik van de vibrator. Dit zorgt ervoor dat de trillingen versterkt worden en maakt dat jij nog meer kan

genieten. Wil jij vibrators die je niet achter slot en grendel hoeft te
bewaren? Kies dan voor discrete versies. Zo heb je ook de lipstick vibrators,
die gewoon eruit zien als een lipstick. Deze zijn kleine, maar toch aardig
krachtige vibrators, die vooral de clitoris erg goed kunnen stimuleren.
Vibrators zijn heerlijke sextoys waar je erg lang van kunt genieten als je goed
zorg draagt voor het apparaat. Dit betekent dat je goed de gebruiksaanwijzing
moet doornemen en goed de vibrator moet reinigen.

Hoe kom jij aan jouw eigen vibrator?

Vibrators kun je zelf bestellen. Vibrators bestellen kun je bij een aantal
goede online sexshops doen. Ook hoef je niet bang te zijn dat een ieder weet
wat je besteld hebt, daar de levering altijd discreet is.