Polo shirts van A Fish Named Fred: kleurrijk, origineel en eigenzinnig

Elke man heeft wel een aantal polo shirts in de kast liggen. Het is dan ook één van de meest veelzijdige kledingstukken. Je kunt ze dragen om in te sporten, naar je werk of gewoon voor casual. Het polo shirt is een blijvend mode-item. Je kunt ze kopen in veel verschillende variaties. In klassieke kleuren of in hippe, felle kleuren. De meeste heren polo shirts worden gemaakt van pique katoen. Dit is een stevige manier van weven waardoor de shirts een lange levensduur hebben.

Bijna alle merken verkopen poloshirts in effen kleuren. Sommige merken voegen aparte details toe, zoals badges, contrasterende stiksels en stoffen, borstzakjes, een mouwzakje of een contrast onder de kraag of in de boord. Een modemerk met dergelijke opvallende creaties is A Fish Named Fred. Dit merk maakt kleurrijke en originele polo shirts om op te vallen en te imponeren. Het is een fris en eigenzinnig merk en is altijd op zoek naar nieuwe elementen om klanten te verrassen.

Het merk A Fish Named Fred

A Fish Named Fred is een jong Nederlands merk. Het merk is in 2011 opgericht in Amsterdam. Wat begon als een klein Nederlands herenmerk, groeide in tien jaar tijd uit tot een internationale lifestyle brand. De kleding is te koop in meer dan 30 landen en bij 200 Nederlandse verkooppunten.

De oprichter, Rob Schalker, wilde een kleurrijke en vrolijke collectie maken voor mannen. En de eigenzinnige merknaam bleek al na een paar weken een schot in de roos te zijn. De merknaam komt ook terug in het kleurgebruik: de kleur oranje speelt een belangrijke rol bij de verschillende ontwerpen.

Populair en onderscheidend

De polo shirts van A Fish Named Fred zijn zeer populair. Niet alleen vanwege de prachtige en opvallende designs, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit en het draagcomfort. De kleding is populair bij jongeren die wat anders willen, maar ook bij 40-jarigen en 65-plussers die zich trendy willen kleden. Het merk weet zich goed te onderscheiden van andere merken door de verrassende en soms humoristische touch. Elk seizoen komt dit modemerk weer met nieuwe, opvallende creaties.

Het modemerk hecht veel waarde aan een verantwoorde productie. Er komen geen kinderhanden aan te pas. Tijdens de productie wordt bovendien gebruik gemaakt van gerecycled water.

Polo shirts kopen

Wil jij uitblinken door jezelf te zijn? Houd jij er een energieke en vrolijke lifestyle op na? Dan zijn de polo shirts van A Fish Named Fred echt iets voor jou. Je koopt ze eenvoudig online of bij één van de Nederlandse verkooppunten.